15:30

Vårgårda HC

Referat: Motala AIF HK - Vårgårda HC

Period 1
Vi började perioden med ett spel som vi inte gjort annat än tränat den sista tiden, vi förde spelet på ett bra sätt och satte ett hårt tryck mot Motalas mål.
Efter ca 5 minuter trasslade Alicia in 1-0 vilket kändes helt rättvist. Vi fortsatte vårt spelövertag tills det var 5 minuter kvar då vår ork började ta slut. (vi var 9 ute spelare)
Skotten period 1 11-19
Resultat period 1 0-1

Period 2
Vi hade fortfarande ett stort spelövertag och många skott på mål men tyvärr inga i mål, det gick drygt halva perioden innan Sandra fick in 0-2 på pass från Alicia.
Sen tog det 4 sekunder innan Motala reducerade till 1-2 och livet var lite jobbigt igen.
Resten av perioden fortsatte utan några större händelser.
Skott period 2 5-14
Resultat period 2 1-1

Period 3
Återigen förde vi spelet men som vanligt är det en målvakt i vägen. Efter ca 12 minuter av perioden så blev det ett hop slag igen och Motalas nr 2 kom fri med en kall Emma och nu vart det 2-2. (död och pina vad jobbigt livet blev) föra matchen på det sättet vi gjort och med 8 minuter kvar att spela så var det oavgjort resultat.
Men tjejerna kämpade på som aldrig förr och med 5 minuter kvar av perioden så kom ett skott från back position från Matilda och det bara plingade till i målburen 2-3 och det kändes genast lite bättre.
Sen var Sandra framme med både 2-4 och 2-5 på pass från Andréa vid det första och Sara på det andra.
Ska man se till hela matchen så hade det inte varit orättvist om dessa målen hade kommit i början av matchen.
Skot period 3 12-20
Resultat period 3 1-3

Skott totalt 28-53
Slut resultat 2-5

sön 4 dec 2011, 14:00 Vårgårda HC - Motala AIF HK 6 - 1